Forum sushima.net

Forum

Tillbaka till Konst infoTill Gäst Bloggen

 

Forum är ett ord som för mig betyder FOKUS, att lyfta fram i ljuset. Här vill jag berätta om tankar kring livsfilosofi och växande.

Livet går snabbt och att noggrannare iaktta de skeden som berikar utvecklingen av medvetandet, är en möjlighet att vidga sig maximalt i tankesfären och i uppfattningen av livet som helhet.

Min erfarenhet är att tankar och uppslag som väcks ofta glider iväg i etern eller ut ur synfältet om jag inte fort sätter dem på pränt.

Det är som med drömmar precis som med fiskar som tagits upp ur havet, de lever en mycket kort stund.

Så detta FORUM är menat som en ”tankestödsutvecklare”.(ordets lustfyllda lek att skapa sig själv) åt mig själv.

Men också att inspirera andra att sätta ner sina funderingar på pränt, att ta tag i tankar, och nya uppslag och insikter om det meningsfulla och utvecklande som passerar förbi .

Varje dag vaknar jag med en ny möjlighet. Varje stund att välja tacksamhet och kärlek eller rädsla och begränsning. För det är vad rädslan gör för mig, skapar begränsning.

Som frihetsälskare är det bland det värsta som kan ske. Som sker. I ett, i ett, trots att jag jobbar så hårt på att lägga ner fienden ”rädsla”, i rond på rond.

Varför väljer vi det som inte är bra för oss? Många av mina vänner har vidimerat att så här är det för dem också, att rädslan sluter sina käftar kring deras frihet.

Efter många år i olika terapeutiska processer fortsätter jag att styra min väg mot mer liv i livet.

Därför blir ett forum för livs tankar en utmärkt länk till mer av det goda i livet. Friheten at mer och mer maximalt vara totalt i NUET.

 

 

Tillbaka till Konst infoTill Gäst Bloggen

 

 

Önskar du information om nästa konstutställning går det bra att beställa det kostnadsfritt via e-post genom att klicka här.
Om du inte kan bärga dig till min nästa utställning finns det säkert ett passande verk på min sida med konst till salu.
Poesi hittar du här på min sida om Poesi.

 

 

 

 

© 2004-2007 Sushima.se Hit Counter visitors